What Exactly Is Duplicate Content?

Duplikat konten nyaéta jejer anu pohara kompleks jadi kuring pikir kuring baris ngirimkeun sawatara duplikat kapaké konten tid-bit.

Muga ieu bisa mantuan menjernihkan kerancuan anu meureun Anjeun piboga ngeunaan kumaha duplikat konten anu ditempo ngaliwatan panon ngeunaan Search Engine…

Kode vs Teks Rasio

Naha Search Engine nimbang-nimbang kode halaman Anjeun sabot néangan duplikat konten? Contona, lamun kode Anjeun pohara badag sarta elemen HTML anu unik dina saban halaman anyar anu leutik sarta saeutik, baris halaman-halaman ieu baris ditandaan minangka duplikat?

Untungna urang geus manggihan yén ieu henteu jadi perhatian ka Search Engine. Dina hiji wawancara jeung Vanessa Fox ti Google Webmaster Central manéhna écés nyebutkeun yén Google ngan nempo konten dina halaman Anjeun sarta henteu bener-bener kabetot dina kode.

Navigasi Elements vs Rasio Konten Unik

Elemen tata lokasi navigasi sarta halaman (ogé dipikawanoh minangka teks boiler plate) biasana perlu hadir dina saban halaman loka Ramat Anjeun. Sanggeus kabéh, nu datang Anjeun merlukeun cara pikeun kalayan gampang menavigasi loka Anjeun.

Jadi lamun loka Anjeun ngabogaan bar navigasi badag, loba item header & footer kalayan ngan hiji wewengkon leutik cangkaruk pikeun konten bisa ieu ngabalukarkeun halaman Anjeun keur nyokot minangka duplikat?

Nurutkeun seomoz.org Google (sarta Yahoo sarta MSN) geus aya cukup lila pikeun jadi akrab kalayan tata lokasi loka ramat sartaku kituna maranéhanana ngaku yén unsur permanen di loka kasebut normal. Maranéhanana nyatakeun yén Search Engine saukur nengetan “unik” wewengkon halaman Anjeun sarta biasana teu malire sésana.

Idin Duplikat Konten

Lamun Anjeun geus ditampa konten boga lisénsi ti asal séjén online sarta hayang nyieunana sadia pikeun nu datang Anjeun, tapi nyingkahan duplikat masalah konten naon anu kudu Anjeun pigawé? Cukup paké meta tag katut di header halaman html Anjeun:

<meta name = “robots” content=”noindex, follow” />

Ieu baris maréntahkeun Search engine bot pikeun teu malire halaman tapi baris matak bisa nu datang Anjeun pikeun nempo halaman sarta link ka éta ditambah link di halaman éta sorangan ogé masih mawa peunteun.

Isu Gandakan vs Gandakan Denda

Kalayan kabéh nyarita ngeunaan nakol teuas hukuman duplikat konten vs hampang duplikat mengindeks konten “masalah” manaurang nangtung?

Kumaha urang weruh lamun urang geus pohara dihukum alatan duplikat konten atawa ngan saukur ngabogaan kandungan urang de-index atawa pindah ka indéks tambahan? Hukuman biasana ngan dikenakan dina hiji domain lamun jumlah wajar pelecehan geus lumangsung. Éta lumangsung sanajan, komo di domain ngaran badag.

* * Hukuman ngan bener-bener lumangsung lamun ratusan atawa rébuan halaman Anjeun ngeusi konten ti domain séjén sarta lamun domain Anjeun ngabogaan saeutik atawa euweuh konten unik sorangan.

Kurangna konten unik utamana picilakaeun pikeun loka anyar atawa loka anu anyar-anyar ieu robah kapimilik.

Dina ahir poé hal pangalusna anu bisa Anjeun pigawé saukur nyieun saban usaha anu meureun pikeun nyadiakeun konten pituin Anjeun sorangan ka nu datang Anjeun. Balukarna Anjeun kudu tetep écés ti saban hukuman beurat atawa masalah indéks tambahan.

Masalah duplikat konten tetep mangrupa wewengkon anu relatif dawuk sarta loba kénéh disawalakeun. Teuing cara Anjeun nangtung di luhur masalah ieu, ieu bener-bener hiji hal anu kudu nyadar sarta ngalakonan anu pangalusna pikeun nyegah. Kuring ngaharepkeun tips di luhur kapaké pikeun Anjeun.

Ngomong geura-giru,
Michael & Grzywacz Steven

:wakakak: :wakakak: :wakakak:

Comment using your Facebook


Warning: Division by zero in /home2/saka21/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1379

Baru ada 17 respon di tulisan “What Exactly Is Duplicate Content?

  1. Lain bahasa sorangan jadi lieur macana.. loba teuing nu teu ngartina dibanding nu ngartina. Ngan sim kuring yakin yen dina artikel ieu nupentingna nyaeta nyieun artikel sorangan lain nironan dina blog sorangan supaya dianggap blog alus ku google. Ngan hiji nu kusaya teu pati ngarti nepi ka poe ieu kadang aturan google masih sulit dituturkeun ku sabab aya sababaraha blog abdi anu masih keneh nangkring di halaman kahiji padahal blog eta ceuk saya nu bodo oge kurang alus kaasup loba nirona, ari nu ceuk saya rada meueusan keuna hukuman.
    Ku kitu ku kieu intina mah tetep we urang mah ulah leutik hate ku sagala aturan nu penting tetep ngeblog.
    Hatur nuhun kulan 🙂

Tinggalkan Balasan

Alamat surel Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *